Thursday, February 17, 2011

Iklas...

cakap sal iklas nih...
baru2 nih enset kawan aku rosak..~
so dia xdak enset nak guna...so aku sbgai kawan2 an...aku tolong la kat dia nih..~
hoho2...enset aku nih separuh barai kot...nak ckp ngan orang pown dah xboleh...msg ja boleh..
bettri rosak...so aku kasi dia enset kosong untuk dia boleh msg ja...
pas dia dapat enset aku tu..dia pomen apa tah..skunk enset tu dah bleh ckp....
and td dia dah beli enset baru....dia kasi enset kat aku balik..dari x leh nak cakap..dah bleh cakap...bettri lagi dia bg...chage enset lg dia bg...peeehhh...
selalu lau aku nak chage enset aku,aku kna ambik enset mak aku..tukar battri bwu leh chage or meminjam chage kat kawan aku nih ~maleh nak beli chage~ hahha2.!!
 pas tu dia kasi chage and battri baru kat aku...hohoho..
tolong mau iklas..^_^
emi @ awek ang pnya pasal smua ang boleh no...!!
hope kowng bahagia ek..amin...^_^

Tuesday, February 15, 2011

Kenduri...

salam....

nih nak habaq mai kat hampa....
hehe2..bru2 nih aku g kndi umah makjang aku....
anak dia kawin...azhar and bini dia zila...<3 <3
balik2 klas trus aku pi sana...smpai sana pown dah petang kot..owng dah xramai...
aku ingt nak p makan jaa...last2 dngar diowng ckp kndri gotong royong...
dlm aty aku dah agak compom2 kena tolong nih...errrr..!!
tngk owng pown xramai yang tolong...dngn rela aty yang baek and iklas nih,tangan mula memegang span and trus basuh pinggan yang lebih2 tu...bnyk gak ar..dngn pinggan+takong makanan+periuk =letih kuasa 3..
hahaha2..!!
tp xpa...makjang aku jugak..bukan orang lain...bila lg nak tolong diowng..^_^


nih bukti yang aku wat keje...gila btoi..periuk nih nak basuh..kna kikis abis kerak2 kat dalam tu...tngk baju aku yang ptih tu...abis kna kuah gulai..errr...!!
sabo jew la..^_^
"dlm aty..nyesal aku pkai baju ptih"
hehehe2..~

nih haa adik aku...haha2...
padan muka..dia pown kna basuh periuk jgak... =D

nih bukan gf aku...
nih adik aku..adik no 2...chomel kan..tngk abg la...ensem gtu..
hahaha2..!!
msa nih bwu pas abis wat keje..pnat gle kot...tp smpat ag snap gambo... =)
hehe2..~

Budak Hancur

Thursday, February 10, 2011

KenanGan Kem pElapiS Tani.."5 Ukm"

Bila tingatkan waktu skoll dlu..mest nak tergelak...~
kowng pown mesti sama kan..lau ingat2 kan balik waktu2 skoll dulu..mesti ketawa sowng2..^_^
tol x??
Atas : Fitri,zaki,zarul,adam..tengah2 : juden,nazrin,aku..bawah : zainal, ikwan,arif.


nih pic waktu aku g kem pelapis tani..khas untuk dak pertanian.."5ukm"
"soie ya coz xsmua ada dlm pic nih"
mmng best kem nih..rlex abis...banyak benda yang aku xleh nak lupakan waktu aku kat kem nih...
tambah2 kawan aku si nazrin shah AKA ten....hahahaha2..!!
nih aku mula nak gelak nih.....die nih siap leh silap masuk kemah ag...pas tu leh lak cakap.."weh...ang p tdoq tmpat aku tu napa"....lbih kurang cam 2 la die kata...dia x sedaq yg dia salah masuk kemah...adiss..ten2.!
dengan muka xmalu die leh minx maaf kat geng kmah tu...pas tu masuk2 kemah kmi..duk bergelak sal salah masuk kemah...hehe2..~
erm....mmng best waktu kem nih..~
ada yang suka mandi air terjun smpai demam2...mengigau...penakot...tido buas..terkentut masa solat..curi2 makan masa owng smbahyang..kna kejar ngan cikgu..nyanyi tampa sora betol...wahaha2..!!
mcm2 ag cita yang aku nak cita kat hampa,tp aku asa maleh nak taip panjang2..bnyak sngt benda best smpai xlarat nak story kat hampa semua..^_^....

Budak Hancur..

Wednesday, February 9, 2011

KemBO aKu Kot..!!


SAlam..."dia dah tlis aku pown nak jgak"   ^_^
Nak kEnaL Ini Budak..?
Nma dIe AISYah RaHImaH...tp aku panggil die ema jew...coz kwn2 die pown duk panggil die ema...
akU kenal die sejak ZmaN myspaCe ag...Mula2 aku ingat Ini budak sombong...besa la..usha gambo ar..smua hawt2...hehe2...
tp lama2 duk kenal...die nih okew..best..spoting abis...mcm2 punya duk ada...mmng terbaik ar...
Die nih mcm aKu punya kemBo...apA yang aku minat dia minAt...bnyk benda yang aKu cita kat dia...and aku suka dengar die pnya Problem...
aKu ska die gelak...pas tu suka wat ayat yang bukan2,lau aku salah sebut ja..mmng compom2 aku kena gelak...agak tergehegeh2 disutu...hahha2..!!


pew2 pown kAmO terbaIk ar ema..!!


Haa....Pic nih la...
Aku kenal ema dEngan Pic nih,aku ingat lag..mula2 aku cmmnt jew pic nih...
last2 leh lak sembang sampai sekarang...sweetkan2..!!
hahaha2..!!


BudAk HancOr

Tuesday, February 8, 2011

Ku MaHu KaU TahU..!!

Di sudut termenung jauh
G
Mengenangkan nasib kita
G   D
Kita miliki separuh
G
Berbentuk hati cinta namanya
G  

(Chorus)
Walau kau jauh
G
Ku sentiasa menunggumu
D
Inginku imbas kembali memori
Bm        D

Walau kau jauh
           G
Ku berjanji kan terus tunggu
D
Dipisah lautan biru
Bm

Ku mahu kau tahu
D
Aku kan terus menunggu
Bm  D         G
============================================

Jaga benar gambarku dalam telefon bimbitmu
G
Jangan pernah sekali kau buang
G
Seperti cinta ini yang terbuku
G
Akan bersemi jua
G      D
(Chorus)

Terus menunggu
G
Kita kan bersatu

Terus menunggu 
Ku mahu kau tahu
 
 
 
BerBunGa SuDah AtY NiH...!!
 
Aku ske lagu nih....^_^
Untuk Die..syE naK KmU TahU yg Sye Syg SNgat2 kat Kmo...!! 
LovE U R.A.A.R.A.S  
 
 
 
 

 
 
 BuDaK HanCur...

Adik2 aKu yg Aku Cyg

Adik2 aKu yg Aku Cyg